Zelf een telefoon hoesje maken

We kunnen niet meer zonder onze telefoon. Het is misschien wel één van de grootste branches geworden waarin nieuwe ontwikkeling worden gemaakt. Bedenk maar eens hoe kort het geleden was sinds dat de eerste IPhone werd gelanceerd. In alle opvolgende jaren werden telefoons groter, dunner, sneller, en beter. Telefoons zijne en continue proces van verbetering. Als je mij 10 jaar geleden dat vertelt dat je met je gezicht kunt betalen had ik je niet geloofd. We raken ook snel gewend aan nieuwe technologie, en al zijn we op zoek naar nog nieuwer, beter, en sneller. Ook de accessoires bij een telefoon worden steeds beter. Vroeger had je maar een beperkt aantal telefoon hoesjes dat je kon kopen ondertussen is er enorm veel keuze. Maar wist je ook dat je ondertussen je zelf een telefoon hoesje kunt maken. Zo kun je bij case24.com telefoonhoesjes zelf ontwerpen. Een telefoon hoesje maken is heel gemakkelijk. Ik kan het iedereen aanraden om een telefoon hoesje zelf te maken. Je kunt namelijk de perfecte combinatie van uiterlijk en kwaliteit kiezen.

 

De perfecte combinatie

Zoals ik aan het begin al zij kunnen we niet meer zonder onze telefoon. Dat betekent dat een telefoon hoesje onze telefoon goed moet beschermen. De case24.com telefoonhoesjes zijn gemakkelijk te bedrukken met een foto om een zelfgemaakte print. Ook kun je kiezen uit heel verschillende soorten telefoonhoesjes. Je start het telefoon hoesje maken met het uitkiezen van het soort telefoon hoesje. Je kunt kiezen uit een soft case, een hard case, een wallet case of een heavy duty case. Een soft case is wat minder stevig en bescherm de telefoon het minst goed. Een hard case is gemaakt van een steviger materiaal. Dit maakt het perfect voor degene die zijn telefoon nog wel eens laat vallen. Met een wallet case kun je ook nog wat pasjes kwijt en een heavy duty case is voor de persoon die zijn telefoon echt heel vaak laat vallen. Zo is er ook met een telefoon hoesje maken genoeg keuze uit verschillende hoesjes.

 

Nu nog het patroon

Je kunt ervoor kiezen om een foto te gebruiken of een print. Hierin heb je zelf natuurlijk ontzettend veel vrijheid. Case 24 print jouw ontwerp volledig rond om het telefoon hoesje. Dat betekent dat ook de zijkant, onderkant en bovenkant wordt bedrukt. Door zelf een telefoonhoesje te maken heb je de volledige creatieve vrijheid. Daarnaast heb je ook nog veel keuze uit verschillende soorten hoesjes. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoesjes. Kijk dan eens naar de telefoonhoesjes op Case24.com.

Recente blogs

Misschien voor jou?