Originele reclame maken met een photoflyer

Iedereen met een eigen bedrijf loopt vroeg of laat tegen vragen over reclame maken aan. Er zijn natuurlijk een paar hele conventionele reclame middelen, zoals een krantenbericht of posters en flyers rondbrengen en ophangen. Maar ook zie je op straat en op beurzen steeds vaker hele originele reclame middelen. Vaak hoe gekker of origineler de pr-stunt, hoe langer je een merk blijft onthouden. Het is daarom heel interessant om als bedrijf je te verdiepen in originele reclame middelen. Echter is dit ook vaak duur, zoals bijvoorbeeld producten uitdelen op stations en grote pleinen. Voor een kleinere ondernemer zijn er nog steeds leuke manieren, zoals reclame maken via photoflyer of branded photoframes. Wat dit inhoudt bespreek ik vandaag in deze blog. Heel veel leesplezier!

Wat is een photoflyer en wat zijn branded photoframes?

Een photoflyer klinkt als een standaard flyer met veel tekst, en dan aan één kant een foto. Maar het is compleet iets anders dan dat. Een photoflyer wordt gemaakt door een instant camera. Dit zijn polaroid cameras die direct de foto uitprinten. Daarna stop je de foto in een papieren omhulsel. Dit omhulsel kun je bedrukken met tekst, prints of iets naar jouw wens. Daarmee wordt het een flyer, en zo dus de photoflyer. Door op de photoflyer ook nog je merk duidelijk te weergeven door bijvoorbeeld een logo creeer je een branded photoframe. Branded photoframes zijn soortegelijke foto’s, met een frame om de foto waar je merk (brand) op staat.

Waarom photoflyers en branded photoframes originele reclame is

Gratis spullen werken uitstekend als reclame. Mensen zijn gek op gratis dingen, en zullen er ook over vertellen. Zo krijg je mond-tot-mond reclame. Ook houden mensen producten die ze gratis hebben gekregen langer als het een echt leuk product is. Waar iedereen gek op is zijn foto’s. Mensen hangen foto’s ook op, dus als hier op een een of andere manier je merk aan gekoppeld wordt heb je langdurige reclame. Door op de photoflyer ook nog je merk duidelijk te weerspiegelen met een logo creeer je reclame die ontzettend origineel is!

Voor een feestje is het ook leuk

Voor je bedrijf is het een geweldige manier van reclame, maar ook prive is het heel leuk om te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een feestje of bruiloft, en wil je je gasten een langdurige herinnering meegeven, dan is een photoflyer superleuk! Je kunt het frame zelf ontwerpen, en kan dus helemaal volgens het thema dat jij wil. Dus naast reclame is het ook een geweldige manier om prive een tof cadeau te geven!

Recente blogs

Misschien voor jou?