Een schadeauto verkopen

Als je een schadeauto wil verkopen, dan kun je dit gemakkelijk en snel online doen. Een schadeauto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft alleen maar de gegevens van de schadeauto in te vullen, wat ongeveer zo’n 5 minuten duurt. Vervolgens ontvang je een bevestiging via e-mail, zodat je kunt controleren of alles juist is ingevuld. Daarna gaat het bedrijf voor jou aan de slag om te kijken voor welk bod jij je schadeauto kunt verkopen. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvend bod.

Akkoord met het bod

Als je akkoord gaat met het bod op je schadeauto, dan haalt de koper de schadeauto op. De koper betaalt je op hetzelfde moment en daarna is alles geregeld. Binnen deze simpele stappen kun jij je schadeauto verkopen, zonder gedoe. Ben je het niet eens met het bod? Dan kun je deze ook afwijzen. Het bedrijf zorgt ervoor dat het bod eerlijk is, en het bedrijf onderhandelt ook. Je weet dus zeker dat je de schadeauto voor een goede prijs verkoopt. Wil je geen schadeauto verkopen, maar een motor? Lees dan even verder!

Motor verkopen

Ook een motor verkopen kan hartstikke makkelijk online. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een schadeauto verkopen. Je vult je gegevens in, wat een paar minuten kost. Vervolgens ontvang je een bevestiging via e-mail. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvend bod, waar je op in kunt gaan of je kunt deze afwijzen. Ga je akkoord? Dan haalt de koper de motor op, waarna je wordt betaald. Verder hoef je niks te doen. Het bedrijf dat jou hiermee helpt, zorgt dat er geen gedoe is omtrent het verkopen van je motor. Veel mensen vergissen zich namelijk nog weleens in de verkoop hiervan, en dat er eigenlijk best wel veel bij komt kijken. Daarbij is het belangrijk dat je motor wel voor de juiste prijs wordt verkocht, daar zorgt het bedrijf dat bemiddelt wel voor. Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Neem contact op met een verkoopbedrijf

Als je nog niet helemaal overtuigd bent om je schadeauto of motor te verkopen op deze manier, dan kun je altijd contact opnemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en bekijken of ze jou kunnen helpen met de verkoop. Het zal je in ieder geval veel gedoe schelen omdat het bedrijf alles voor je regelt. Ben jij klaar om je schadeauto of motor te verkopen?

Recente blogs

Misschien voor jou?