Een afvalcontainer huren voor de zaak

Heel veel mensen hebben tegenwoordig een eigen bedrijf. Er zijn duizenden en duizenden verschillende bedrijven, alleen al in Nederland. Bedrijven verschillen enorm, je hebt kleine aan-huis bakkerijen tot grote drukkerijen, om maar een voorbeeld te noemen. Toch hebben deze bedrijven in ieder geval allemaal één ding in overeenkomst. Ze produceren allemaal afval. Voor bedrijfsafval moeten containers gehuurd worden, je krijgt natuurlijk niet zomaar een container bij je bedrijf. Toch is dit iets wat veel mensen die (nog) geen bedrijf hebben niet weten. Daarom schrijf ik vandaag een blog voor alle (toekomstige) ondernemers. Dus ben jij van plan een bedrijf te beginnen, of ben je niet tevreden met je huidige afvalcontainer leverancier? Lees dan snel verder!

Een afvalcontainer huren: waar doe je dat?

Als je al containers hebt voor je bedrijf maar je bent op zoek naar een nieuwe leverancier, of je gaat een bedrijf beginnen en je hebt containers nodig, dan moet je op zoek naar een afvalcontainer verhuurder. Deze kun je online goed vinden. Een Google search levert verschillende resultaten op, waaronder MKB-Afval. Een afvalcontainer huren voor je bedrijf kan bij MKB-Afval, en ze hebben veel verschillende containers voor elk type bedrijfsafval.

Veelgestelde vragen bij het huren van een afvalcontainer

Er zijn een paar dingen die je moet weten met het huren van een afvalcontainer. Daarom beantwoord ik wat veelgestelde vragen. De eerste gaat over het soort bedrijfsafval waarvoor je een container nodig hebt. De website geeft aan dat ze rolcontainers aanbieden voor restafval, papier en karton, organisch afval, archiefvernietiging, en glasafval. Daarnaast is er nog variatie in de formaten van de containers. Het startformaat is 240 liter en dit loopt op tot 1700 liter. De containers tot en met 660 liter kunnen in een pand geplaatsts worden, omdat deze door een standaard deuropening passen. De frequentie van het legen van de afvalcontainer is ook goed om te weken. Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar. Je kunt en afvalcontainer huren die maximaal twee keer per week geleegd worden tot containers die minimaal 1 keer in de vier weken geleegd worden. Tussendoor extra legen kan ook op afspraak!

Waarom MKB-Afval de juiste keuze is

MKB-Afval is een uitstekend bedrijf voor een afvalcontainer huren. Ze hebben namelijk veel keuze in afvalsoort en container formaat. Ook zijn ze veilig, vertrouwd en vlug. Daarnaast is het container-abonnement per maand opzegbaar. Ook als je vandaag een container besteld, kan die morgen al geleverd worden. De klantenservice is goed bereikbaar en de wachttijden kort. En tot slot krijg je een all-in abonnement prijs met een vast maandbedrag. Zo sta je niet voor onverwachtse extra kosten!

Leave a comment