De klassieke Random Runner gokkast

De Random Runner gokkast is een klassieke fruitautomaat met een onder- en bovenspel. Wat maakt deze gokkast populair? Het eenvoudige spelverloop en de nostalgische vormgeving. Vroeger waren de fysieke Random Runner gokkasten te vinden in veel cafés en speelhallen. Daarom kennen veel mensen deze gokkasten nog uit die tijd. Tegenwoordig is de online Random Runner gokkast mateloos populair onder allerlei spelers. Inmiddels zijn er meerdere online varianten van deze gokkast beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de Random Runner 15 en de Random Runner Deluxe. Overigens blijft het spelen van de Random Runner klassiek nog steeds geliefd.

De werking van de Random Runner gokkast

Hoe werkt de Random Runner gokkast met een basisspel en een bovenspel? Het basisspel heeft maar één winlijn, terwijl het bovenspel vijf winlijnen heeft. Het bovenspel heeft ook een andere uitbetalingstabel. Die uitbetalingstabel heeft hogere bedragen en hogere symbolen. De inleg om het bovenspel te spelen is ook vijf keer hoger dan de inleg om het basisspel te spelen. Een speler kan alleen het bovenspel spelen als hij voldoende heeft gewonnen in het onderspel. Een speler kan zelf kiezen of hij de hogere inleg betaalt of dat hij liever op het onderspel blijft spelen. Om Random Runner te spelen kan de speler een stappenplan volgen.

Het stappenplan om Random Runner te spelen

Een speler die Random Runner online wil spelen moet deze eerst opzoeken in een online casino. De gokkast is vaak te vinden via de zoekfunctie. Soms kan er gefilterd worden op spelontwikkelaar of is de gokkast ingedeeld in een andere categorie. Heeft de speler de Random Runner gevonden? Dan moet de speler de paytabel voor het basisspel en het bovenspel te bekijken. Die staan vermeld bij de verschillende spelen. Aangeraden wordt om eerst de spelregels van het basisspel en het bovenspel te bestuderen. Bovendien vindt hij hier uitleg over de verschillende knoppen op de gokkast.

Het spel

De volgende stap is het bepalen van de inzet per spel. Bij de Random Runner gokkast ligt die inzet tussen de €0,20 en €1000,- per keer. De door een speler gekozen inzet is altijd direct de totale inleg. De inzet van het basisspel wordt niet vermenigvuldigd omdat dit spel wordt gespeeld met één winlijn. De inleg van het bovenspel is vijf keer de inleg van het basisspel omdat het bovenspel wordt gespeeld met vijf winlijnen. Is de inleg bepaald? Dan drukt de speler op de spinknop. De rollen van het basisspel komen dan in beweging. Is er een winnende combinatie gemaakt? Dan kan de speler het geld naar het bovenspel schrijven of het geld innen en zo blijven spelen op het basisspel. Bij een volgende beurt heeft hij dan de optie om één of meerdere rollen vast te zetten. Zo wordt de kans op een winnende combinatie in de volgende beurt verhoogd. Staan er twee dezelfde symbolen op één winlijn? Dan worden die twee rollen door het spel automatisch vastgezet voor de volgende beurt. Meer van dit? Bekijk dan al onze artikelen over spellen spelen? Wil je als bedrijf mogelijkheden weten die er zijn op het gebied van games voor bijvoorbeeld het trainen van je werknemers of gebruikers van je website? Kijk dan eens naar deze websiteontwikkelaar voor de mogelijkheden op dit gebied.

Recente blogs

Misschien voor jou?