De drie grootste voordelen van houten lamellen op maat

Ben je aan het kijken naar houten lamellen? Dan kan het zijn dat jouw oog ook gevallen is op de op maat gemaakte oplossingen. Naast de standaarduitvoeringen zijn er namelijk veel verschillende aanpassingen en afmetingen nodig. Voordat je naar deze oplossingen kijkt, moet je goed weten wat je hiervan kunt verwachten en welke voordelen je eraan kunt behalen. Want wat kunnen de houten lamellen op maat precies voor jou betekenen? En hoe zorg je dan voor deze voordelen? Onderstaande informatie zorgt dat jij van de belangrijkste voordelen op de hoogte bent.

Altijd een passende oplossing 

Het eerste voordeel van deze houten raamdecoratie is dat je altijd een passende oplossing hebt voor iedere raam in de woning. Als jouw ramen niet aan de standaardafmetingen voldoen, kan het namelijk zijn dat er kieren ontstaan. Deze kieren laten veel licht door, waardoor jij uiteindelijk alsnog te veel lichtinval overhoudt. Door de afmetingen zo nauwkeurig mogelijk op te meten en deze door te geven aan de professional, zal jouw nieuwe raamdecoratie dus altijd bij jouw ramen passen en hoef je niet meer naar andere mogelijkheden op zoek te gaan voor de afwijkende ramen in de woning.

Meerdere kleurtinten mogelijk

Een ander groot voordeel van de houten lamellen op maat is dat je deze ook in iedere gewenste kleur kunt krijgen. Er zijn namelijk een groot aantal kleurtinten beschikbaar om een keuze uit te maken. Hiervoor kijk je eerst naar jouw interieur en de kleuren die je hier al in hebt. De kleuren van het hout kunnen aangehouden worden, maar je kunt ook kijken naar bijvoorbeeld een zwarte coating. Je kunt hierover altijd in gesprek gaan met een professional, zodat de kleur nog beter aansluit en je geen genoegen hoeft te nemen met een kleur die niet past.

Alles uit handen geven

Een laatste voordeel van de houten lamellen op maat is dat je er zelf geen werk meer aan hebt. Je kunt namelijk alles door een professional laten uitvoeren. Vanaf het moment dat je hebt besloten om houten lamellen in huis te halen en alles op te laten meten tot aan de montage. Alles kan voor jou geregeld worden. Een professional als Inhuisplaza zorgt er dan voor dat jij binnen een korte tijd kunt genieten van jouw nieuwe raamdecoratie en je alle voordelen op jouw pad hebt. Jouw passende lamellen brengen jou alleen maar plezier.

Recente blogs

Misschien voor jou?